دستگیری هشت نفر از عاملان تخریب اموال عمومی و خصوصی در کیش
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۶۱۱۲۳

دستگیری هشت نفر از عاملان تخریب اموال عمومی و خصوصی در کیش

فرمانده انتظامی ویژه و پایگاه دریابانی کیش از دستگیری هشت نفر از عوامل اصلی تخریب و آتش زدن اموال و اماکن دولتی و خصوصی در اغتشاشات اخیر در کیش خبرداد.

دستگیری هشت نفر از عاملان تخریب اموال عمومی و خصوصی در کیش

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سرهنگ نبی اله قاسمی فرمانده انتظامی ویژه و پایگاه دریابانی کیش اظهارکرد: در تداوم اقدامات ویژه پلیس برای شناسایی برهم زنندگان نظم عمومی و عاملان اصلی اغتشاشات در کیش، هشت نفر از عوامل اصلی تخریب و آتش زدن اموال و اماکن دولتی و خصوصی در عملیات‌های هدفمند و ضربتی دستگیر شدند.

 

وی افزود: متهمان در بازجویی‌های پلیس به تخریب اموال عمومی و اقدام به آتش زدن خودرو‌ها و اماکن خصوصی اعتراف کردند.

فرمانده انتظامی ویژه و پایگاه دریابانی کیش با اشاره به تشکیل پرونده قضایی و معرفی متهمان دستگیر شده به مرجع قضایی خاطر نشان کرد: اقدامات اطلاعاتی و عملیاتی پلیس در راستای شناسایی و دستگیری سایر عوامل اصلی اغتشاشات اخیر بدون وقفه درحال پیگیری است.

پربازدیدترین آخرین اخبار